Inspiratie

Emerce Workshop Design & Canva

Emerce Workshop Design & Canva

Supertof! We zijn gevraagd door Emerce om nog een andere workshop te geven om ondernemers te helpen knallen! Nou daar hebben we natuurlijk volmondig ja tegen gezegd, dat mag duidelijk zijn :-) Op 30 juni geven we een workshop Design & Canva! 

Bij Sticky Marketing helpen wij veel bedrijven met hun Social Media. We ontzorgen hen compleet met ons Social Media Abonnement en voorzien deze bedrijven van onder andere SEO-proof content, maar ook van mooie Social Media beelden geheel in huisstijl. Wil jij dit ook, maar dan zelf in eigen beheer kunnen doen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou. 

Consistente visuele branding: het oog wil ook wat  

De uitstraling van je bedrijf is natuurlijk erg belangrijk. Maar hoe zorg je voor mooie designs en een herkenbare look & feel van het bedrijf? Hoe zorg je dat je boodschap niet alleen inhoudelijk blijft hangen, maar ook dat je visuele herkenbaarheid creëert? Dat doe je door al je communicatieboodschappen op een mooie passende manier te maken. En dat hoeft niet veel tijd of geld te kosten.  Ontdek hoe tijdens deze deep dive sessie. Ga zelf aan de slag met je visuele content! 

Heb je geen designer in huis, maar wil je wel graag je visuals professionaliseren? Dat kan! In deze deep dive leer je het belang van look & feel, maar ook direct hoe je dit zelf kunt maken. wij nemen je stap voor stap mee in de online grafische design tool Canva. Bedacht voor non-designers! Vanaf nu kun jij zelf aan de slag met je visuele content. Van Social Media uitingen tot posters, flyers, visitekaartjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!  

Tijdens deze workshop leer je:  

  • Hoe je de herkenbaarheid van je merk kunt vergroten aan de hand van visuals  
  • Het aanmaken van handige templates in je eigen look & Feel, in verschillende formaten 
  • Je eigen brandbook toevoegen aan dit (deels) gratis programma 
  • Hoe je gemakkelijk video’s kunt bewerken en beelden kunt animeren  

Inschrijven? Dat kan hier.                                                                                                                                                             

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons