Sticky Nieuws 22 06
Inspiratie

Emerce Digital Marketing Live 2023!  

Even sparren?
Bel direct

Emerce Digital Marketing Live 2023!  

Begin deze maand zijn wij aanwezig geweest bij het Emerce Digital Marketing Live event 2023. De Beurs van Berlage in Amsterdam was helemaal omgetoverd tot waar marketing festival. 

Wat hebben wij daar gedaan? 

In totaal waren er 8 stages en 20 roundtables. Het evenement bracht enkele van de meest innovatieve en creatieve geesten in de marketingwereld samen, waaronder sprekers van bedrijven zoals Auping, Google, TomTom, TikTok, Marktplaats en meer. Een dag vol inspiratie, netwerken en nieuwe ideeën om in je eigen marketingstrategieën toe te passen. Van SEO-strategie tot online gedragspsychologie en van nieuwe social media platformen tot Chat GTP: niemand gaat naar huis zonder op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en nieuwe inzichten. 

Wij hebben zelf ook een aantal sessies bijgewoond en zijn weer een stukje marketingkennis rijker . Binnenkort zoemen we daar meer op in, dus houdt de website en social in de gaten! Kijk je ook even mee naar de toffe beelden? Want wat zag het er allemaal prachtig uit!  

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons