2231986 Sticky Marketing content 30 01 Overzicht
Inspiratie

Een kijkje in de keuken  

Een kijkje in de keuken  

Er zijn 2 dingen in het leven waar wij enorm van houden: digital marketing en een healthy lifestyle. Combineer die twee en je krijgt een explosie van creativiteit en energie! Niet alleen creatief voor onze klanten, maar ook voor onze lunches. De mensen die ons al langere tijd volgen, weten het inmiddels: wij houden van een lekkere & gezonde lunch en proberen graag nieuwe receptjes uit! Als zelfverklaarde health freaks maken we er een dagelijkse gewoonte van om onze lunch helemaal vers en gezond te bereiden. Echt een feestje! 

Voordelen 
Nu zijn wij al een tijdje fan en we vinden het vooral heel leuk om elke dag een gezonde lunch te maken, maar er zitten ook heel veel voordelen aan. Wist je bijvoorbeeld dat gezond eten directe voordelen heeft voor je productiviteit? Je krijgt er meer energie van en nog belangrijker: het zorgt voor een vermindering van stress. Geen futloze middagen meer! Onze hersenen draaien op volle toeren, en met een gezonde maaltijd, kunnen we elke marketinguitdaging met een onze frisse blik benaderen.  
Zo zie je maar, gezond eten is de sleutel tot een productieve werkdag! Bovendien halen we meestal per dag de boodschappen, zo zorgen we er ook nog voor dat we dagelijks even buiten komen en een break hebben. Enne: hebben we elke ochtend een discussie wie er mag koken haha. Aan toewijding in de keuken geen gebrek :-) 

Kijkje in de keuken 
We geven jullie natuurlijk graag een kijkje in onze keuken. Het begint in het weekend al, dan gaan we onze socials af om te kijken of we nog lekkere receptjes tegenkomen die we kunnen maken. Het ene is nog lekkerder dan het andere, dus inmiddels hebben we veel inspiratie. We halen elke dag verse ingrediënten en samen maken we er een heerlijke maaltijd van. En natuurlijk hebben we onze eigen favorieten. Zo is de signature dish van Meike de Tom kha kai soep. Wordt Lotte helemaal wild van een lekkere spinazie-salade met bietjes en geitenkaas. En Merel maak je het meest blij met een lekkere soep! Je ziet het, variatie all over! 

En laten we eerlijk zijn, wat is er leuker dan even een gezamenlijke break en onze gedachtes te verzetten tijdens het koken. Het brengt ons samen, versterkt de teambonding en inspireert ons om bewuste keuzes te maken.  

Wil je meer van ons weten? Of een leuke samenwerking met deze health freaks? Neem dan contact met ons op en we denken graag met je mee! 

P.s. we staan altijd open voor lekkere receptjes. Dus heb jij een must try? We houden ons aanbevolen 😉  

2231986 Sticky Marketing content 30 01 Facebook LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons