Inspiratie

Druk met je marketingplannen voor 2023? 

Druk met je marketingplannen voor 2023? 

Oktober en november zijn dé perfecte maanden om vooruit te kijken en plannen te smeden voor het volgende jaar. Nieuwe plannen en ambities voor jezelf, je bedrijf of voor de organisatie waar je werkt.  

Je schuift het vaak even voor je uit door andere belangrijke dingen, maar feitelijk is het essentieel om op tijd met je plannen voor het volgende jaar te beginnen. En het is toch ook juist heel leuk om met elkaar te broeden op nieuwe campagnes?  

Online marketingstrategie 2023 

Om aan het einde van dit jaar terug te blikken en te bepalen of het een geslaagd jaar is geweest, helpt het om een duidelijk plan op te stellen. 

Welke onderdelen van je bedrijf of organisatie wil je dit jaar duidelijk verbeteren? Wil je je richten op groei of juist stabilisatie? Hoe kun je huidige klant nog beter bedienen? Hoe komen nieuwe klanten sneller en makkelijker met jouw bedrijf in contact? Welke online kansen zijn er?  

Houd hierbij ook rekening met eerder behaalde resultaten en inzichten. Wij helpen je graag om dit plan voor je te ontwikkelen. Geen ellenlange plannen, maar gewoon lekker pragmatisch met heldere concrete stappen. 

Dit online marketingplan biedt houvast en kan je helpen om je ambities te realiseren, goede inzichten te verkrijgen en te sturen op prioriteiten en mooie resultaten.  

Gratis E-book in 7 stappen een digital marketingplan 

Wil je zelf al aan de slag of wil je gewoon meer lezen over dit onderwerp? Wij hebben een handig e-book ontwikkeld: In 7 stappen ontwikkel je eenvoudig een digital marketingplan. Je kunt dit gratis e-book waarin de stappen uitgeschreven zijn hier downloaden. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons