Inspiratie

Display advertising

6 voordelen van online adverteren 

Online zichtbaar zijn met je bedrijf of merk kan onwijs effectief zijn. Bijvoorbeeld door aanwezig te zijn op Social Media met content of banners. Maar ook binnen Google met tekstadvertenties kun je goed opvallen! Voor veel van onze klanten zijn wij dagelijks bezig met het opstellen van deze campagnes. Wij vinden dit ontzettend tof om te doen, je ziet namelijk gelijk of iets werkt of niet! Online is tenslotte alles meetbaar, dus wat levert je uitgegeven marketingeuro daadwerkelijk op? 

Er zijn verschillende redenen waarom je zichtbaar wilt zijn, denk aan vergroten van naamsbekendheid (awareness), zorgen dat mensen jouw product of dienst gaan overwegen (consideration) of gaan kopen (conversie). Als je dit hebt bepaald, kun je gaan nadenken over welk type advertising het beste past om je doelstelling te bereiken. Dit model hieronder kan helpen bij de keuze hierin. 

Display Advertisement 

Een andere vorm van online adverteren is de inzet van Display Advertisement. Een middel wat vaak wordt vergeten en waarvan vaak gedacht wordt dat het direct heel duur is. Een misvatting wat ons betreft. Wij zetten Display Media vaak in voor onze klanten als zij echt willen knallen met hun naamsbekendheidsdoelstelling.  
Met Display Advertisement kun je namelijk op een hele goede manier, snel je naamsbekendheid boosten. Ook leert een display campagne snel en leent het zich goed om te optimaliseren. Een andere fijne bijkomstigheid is dat je betaalt per klik. Terwijl je add wel elke keer getoond wordt! Hoe chill is dat? Dus wel werken aan je bereik, maar pas betalen als er daadwerkelijk wordt doorgeklikt? 

Voordelen van Display Advertisement 

Er zijn diverse voordelen van Display Advertising. Hier zijn enkele mogelijkheden: 

  1. De zichtbaarheid van een merk, dienst of product verhogen.
  2. Snelle vindbaarheid in tegenstelling tot SEO wat een langere tijd in beslag neemt.
  3. Beter concurreren met organisaties uit je branche.
  4. Display Advertisement is een relatief goedkope manier om te werken aan je naamsbekendheid
  5. De resultaten van Display Advertisement zijn goed meetbaar
  6. Het bereik is vele malen groter.
  7. Gerichter adverteren op de doelgroep (op basis van interesses, intentie, geografische en demografische gegevens). 

Wil jij nou ook extra opvallen en zichtbaar zijn? Wij helpen je graag om je marketing euro ook echt effectief in te zetten! Bel ons gerust en we regelen het voor je! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons