Inspiratie

Deep Dive Emerce Academy

Deep Dive Emerce Academy

Rock & Rollllll! We hadden het natuurlijk een tijdje geleden al aangekondigd, maar je kunt je nu daadwerkelijk inschrijven!

Voor Emerce Academy gaan wij namelijk een Deep dive geven: Social (door)meten

Analyseer de inzet van social media

Meten van je social media resultaten is belangrijk om het werkelijke succes in kaart te brengen. Op deze manier kun je op tijd bijsturen om een optimaal resultaat te behalen. 

Maar hoe weet je of je social effort ook echt aanslaat? Is er bijvoorbeeld interactie rondom een post en wat is de traffic naar je website? Hoe draagt het bij aan SEO en het zoekvolume? En zorgt het voor meer autoriteit? Dit wil je allemaal inzichtelijk maken en maandelijks kunnen analyseren. Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat je doelstellingen zijn voor organische content en/of betaalde campagnes. 

Handvatten voor het doormeten en verbeteren van social resultaten

In 2 uur leer je tijdens deze deep dive sessie  alle in’s en out’s om direct aan de slag te gaan met het meten van je social media campagne! Kom erachter wat het effect van je social berichten zijn en of je social media campagne wel waardevol genoeg is voor het bedrijf. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons