2230708 Sticky Marketing content 11 mei 2023 Nieuws
Inspiratie

Celabration time with Familie & Friends 

Celabration time with Familie & Friends 

2,5 jaar geleden zijn wij begonnen met Sticky Marketing en inmiddels hebben we ook ons eigen echte kantoor! Dat wilden we niet stilletjes voorbij laten gaan dus we vonden het tijd om dit te vieren met familie & vrienden!  

Het voelt als lang geleden maar toch ook weer niet. Wat hebben we genoten om dit moment samen met vrienden en familie te vieren. Even een terugblik en wat fun facts van afgelopen 2,5 jaar! 

Fun facts 

 • 80 klanten geholpen van corporates zoals bol.com tot start ups en scale ups
 • LinkedIn van 0 naar maar liefst ruim 2k volgers
 • 30 workshops voor de gemeente adam
 • De meeste klanten zijn B2B
 • En toch ook wel geestig dat onze berichten ook worden gelezen door bedrijven uit de United States, Frankrijk en België. (Ook al begrijpen ze er geen snars van!) 
 • Meest verkochte dienst is ons social media abonnement
 • Meest gelezen artikel gaat over ons team (dan zie je maar: de kracht van mensen en een ‘eigen’ gezicht is heel belangrijk)

Daarnaast hebben we bij onszelf ook veel gezamenlijke gekke gewoontes ontdekt zoals:                                             

 • Avocado's: waar we er met gemak elke dag 1 van weg tikken
 • Gezond eten: we houden allemaal van lekker en gezond eten. Dus ook als het druk is, we proberen altijd tijd te maken voor een gezonde lunch met salades of soep. Maar op vrijdag starten we wel om 13 uur al met wijn:)
 • Eager: we houden van groots denken zonder beren op de weg en springen graag in het diepe op zoek naar nieuw avontuur
 • Gevoel: wij leven op onze intuitie, als iets niet goed aanvoelt, is het sowieso dus een no-go en gaan we er niet voor. Ongeacht het financiële plaatje
 • Goed doen: we willen zeker het tofste en beste marketingbureau worden van Nederland. Maar niet koste wat kost. We kiezen bewust en tegen klanten die niet bij ons passen, zeggen we gerust nee. 

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar het belangrijkste is 'fun’, echt waar: ons werk is geen werk voor ons. We doen het namelijk vooral met heel veel plezier.  

Zonder alle gekheid: wat zijn we trots op elkaar, op ons team en op onze klanten. Dank aan iedereen met wie we hebben samengewerkt, nog steeds samenwerken en met wie we komend jaar een nieuwe samenwerking starten! Wat boffen wij toch maar. Doen waar we echt blij van worden & dat ook nog voor klanten die echt bij ons passen. Met dezelfde drive, met dezelfde spirit. Dank. Op naar een nieuw jaar vol nieuwe avonturen en mooie resultaten! 

Wil je meer weten over onze aanpak? We maken graag kennis! 

2230708 Sticky Marketing content 11 mei 2023 Facebook

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons