Sticky Marketing content 21 11 2023 NIeuws[55]
Inspiratie

Canva workshop

Canva Workshop 

Vorige week hebben wij een super leuke Canva workshop mogen geven. De leerkrachten van Openbaar Onderwijs Present zaten deze keer weer zelf in de schoolbanken om alle ins en outs over Canva te leren.  

Over Openbaar Onderwijs Present 

Superleuk om af te reizen naar het altijd mooie Enkhuizen. Voor Lotte had dit een extra dimensie, want ze ging als puber altijd lekker stappen in dit mooie stadje. Trip down memory lane! En helemaal omdat toevallig ook nog haar ex-schoonzusje één van de deelnemers bleek te zijn. Een kleine wereld. 

Openbaar Onderwijs Present heeft Sticky benaderd om een workshop te geven over Canva. Onder Openbaar Onderwijs Present vallen verschillende basisscholen in de regio. Er werd een teamdag voor het personeel georganiseerd en het leren omgaan met huisstijl was daar een onderdeel van.  

Wij zijn al jaren groot fan van Canva! En van mooie beelden natuurlijk. Een consistente, aantrekkelijke branding is zo belangrijk voor je bedrijf. Canva is ideaal en zorgt ervoor dat je niet altijd afhankelijk hoeft te zijn van een (externe) designer. Het gebruiksvriendelijke platform stelt namelijk zowel professionals als amateurs in staat om moeiteloos fantastische ontwerpen te creëren, zonder dat daarvoor high-level ontwerpvaardigheden nodig zijn. Met een uitgebreide bibliotheek van sjablonen, afbeeldingen en lettertypen, maakt Canva het super easy om visueel aantrekkelijke sociale media posts, presentaties, posters en veel meer designs te maken. Dusssss, waar wacht je nog op? 

De Canva workshop 

Tijdens de workshop leerden we de leerkrachten niet alleen hoe je Canva gebruikt, maar ook wat het nut is van het hebben van een huisstijl. In twee uur tijd hebben we de basis van Canva uitgelegd en konden de leerkrachten direct aan de slag. Canva is een onmisbare tool om jouw merk een visuele identiteit te geven. Met de mogelijkheid om je eigen merkelementen, zoals kleurenpaletten en lettertypen, op te slaan, wordt het eenvoudig om deze consistentie te behouden in al je ontwerpen 

Wij zouden zeggen: start vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden. Of nog leuker: vraag bij ons de workshop aan en wij komen met al ons enthousiasme jullie overtuigen en onderdompelen in de wereld van Canva.  

Sticky Marketing content 21 11 2023 LinkedIn[80]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons