Sticky Marketing content 26 10 2023 Nieuws
Inspiratie

Canva Workshop Majeurs Ateliers 

Even sparren?
Bel direct

Canva Workshop Majeurs Ateliers 

We hebben allemaal wel eens gehoord dat "een beeld meer zegt dan duizend woorden," en dit spreekwoord blijft zeker gelden in de wereld van marketing en branding. In dit digitale tijdperk waarin visuele content koning is, is het cruciaal om te zorgen voor een aantrekkelijk beeld.  

Het visuele tijdperk

We leven in een tijd waarin onze aandachtsboog korter is dan ooit. Het is de eerste indruk die telt, en die eerste indruk wordt vaak gevormd door visuele elementen. Of het nu gaat om je website, sociale media posts, advertenties of zelfs je logo - visuele elementen bepalen hoe mensen jouw merk waarnemen. Daarom is een knettergoede branding essentieel voor jouw bedrijf. 

Canva: jouw nieuwe verslaving

Omdat wij in de praktijk vaak merken dat bedrijven graag niet afhankelijk willen zijn van een (externe) designer, zijn wij op zoek gegaan naar een goede design-tool die voor iedereen begrijpelijk is. En Canva it is! Canva is een briljante tool die zelfs de grootste design-leek kan omtoveren tot een grafische kunstenaar. Met Canva kun je moeiteloos prachtige afbeeldingen, social media posts, posters, en meer creëren. Het werkt echt uiterst verslavend.  

Canva workshop Majeur Ateliers

Onze Canva-workshop in Heerenveen was niet alleen een kans om de deelnemers wegwijs te maken in deze geweldige tool, maar ook om hen te inspireren. We geloven sterk dat elk bedrijf, groot of klein, de kracht van visuele branding moet omarmen. Het was fantastisch om te zien hoe de deelnemers enthousiast aan de slag gingen met Canva en geïnspireerd de sessie hebben verlaten. 

Waarom de fuzz om een beeld? Nou, omdat een mooi beeld jouw bedrijf kan helpen opvallen in de drukke wereld van online marketing. Het kan klanten aantrekken, je merk herkenbaar maken en je geloofwaardigheid versterken. Als je nog steeds twijfelt om visuele branding serieus te nemen, is het tijd om van gedachten te veranderen. 
 
Dus, waar wacht je nog op? Ga creatief aan de slag en geef jouw bedrijf de visuele boost die het verdient! Enne: hulp nodig? Wij komen graag een inspiratie workshop Canva geven bij jullie op kantoor! 

Sticky Marketing content 26 10 2023 LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons