Inspiratie

Canva & Design workshop voor de Gemeente Amsterdam 

Even sparren?
Bel direct

Canva & Design workshop voor de Gemeente Amsterdam 

Onlangs mochten wij weer een workshop geven voor de Gemeente Amsterdam. Dit keer met als thema Canva & Design. Wist je dat je met het designprogramma van Canva onwijs veel toffe uitingen kan maken!? Echt alles is mogelijk en wij worden er altijd helemaal vrolijk van! Wat dacht je van een insta of LinkedIn afbeelding? In een poep en een scheet heb je een strak design uitgewerkt. Een poster of uitnodiging, alles is mogelijk. 

Workshop Gemeente Amsterdam 

Terug naar de inhoud Voor Gemeente Amsterdam organiseren wij meerdere workshop op het gebied van digital marketing. Dit doen wij vanuit het platform ‘Onderneemvaardig’, waarbij ondernemers gebruik kunnen maken van diverse workshops om hun kennis te vergroten op diverse thema’s. Ons viel het daarbij op dat dit stukje kennis (design) vaak ontbrak maar wel veel interesse had bij cursisten. Om die reden leek het ons heel waardevol om dit thema toe te voegen als workshop aan het programma van Gemeente van Amsterdam.  

En hoe kan je als Gemeente Amsterdam beter beoordelen of dit interessant is, door ons de workshop een keer te laten geven aan collega’s van de Gemeente? En dat hebben we dus inmiddels gedaan! Onwijs leuk om daarbij te brainstormen over hoe we de workshop perfect kunnen laten aansluiten op de overige workshops en belangrijker: de wensen van de ondernemers. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons