"Sticky Marketing owners presenteren samen de funnel voor een klant" Op de pagina over hun expertise Branding & Positionering
Inspiratie

Buyer Persona Workshop

Even sparren?
Bel direct

Buyer Persona Workshop

Om te achterhalen hoe jij je klant écht kunt helpen, is er eigenlijk maar 1 optie: vragen!

Gek eigenlijk hè? Het lijkt zo’n ontzettende open deur, maar toch wordt deze stap meestal overgeslagen. Vaak genoeg hebben bedrijven de arrogante gedachte dat zij hun klant exact kennen. En exact hun pijnpunten kunnen benoemen. Maar in de praktijk blijkt dit vaak niet helemaal het geval te zijn. En dat is zoooooo zonde!

Want hoe kun je nu succesvol zijn in je marketing als je je doelgroep niet echt goed kent? Niet weet waar zij zich online bevinden, wat voor soort content past bij hun behoefte, welke behoefte ze überhaupt hebben en tegen welke uitdagingen ze aanlopen? Nope. Dat kan dus ook eigenlijk niet ;)

Gelukkig begrijpen onze klanten altijd de meerwaarde van een gedegen buyer persona onderzoek als uitgangspunt voor een goede digitale strategie. Of in het geval van iSalu vormt het de basis van een goede marktverkenning!

Tijdens deze sessie hebben we de specifieke doelgroepen geformuleerd en de onderlinge verschillen boven tafel gekregen. Onwijs waardevol. En op basis daarvan zijn wij natuurlijk diepte-interviews gaan doen met de verschillende buyer persona’s. Want ja, we kunnen het zelf wel invullen, maar uiteindelijk blijven dat allemaal aannames. En….zoals we allemaal weten: Assumption is the mother of all fackups! Dus dat willen we natuurlijk niet!

Wil jij nou net als iSalu haarscherp in beeld hebben wie je doelgroep is, zodat je vanuit daar spot-on marketingcampagnes kunt formuleren? Zodat je ook echt weet dat de campagnes precies aansluiten op de behoefte? Dat de kans veeeeel groter is dat je ook echt converteert? Dat zou fijn zijn toch? Check dan even onze workshop: buyer persona’s. We helpen je er graag bij!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons