2231418 Sticky Marketing   content oktober 2023 Nieuws
Inspiratie

Bol webinar: een heerlijke dosis energie kregen wij ervan! 

Even sparren?
Bel direct

Bol webinar: een heerlijke dosis energie kregen wij ervan! 

Vorige week dinsdag stond voor ons in het teken van 2 webinars voor bol. Dit vinden wij altijd een feestje om te doen! De laatste jaren zijn webinars natuurlijk niet meer weg te denken uit de nieuwe marketingmix. Heel veel bedrijven integreren webinars in hun marketingstrategie. En dat is natuurlijk niet voor niets. 

Een webinar kun je namelijk vrij gemakkelijk en goedkoop organiseren. Uiteraard hadden wij de luxe om dit keer gebruik te maken van de Studio- faciliteiten bij bol, maar ook zonder dat is het echt goed te doen!  

Webinars als krachtig marketinginstrument 

In een wereld waar digitale communicatie de norm is geworden, spelen webinars een belangrijke rol in het versterken van de relatie met je doelgroep en het opbouwen van thought leadership in je branche. Hieronder zijn enkele redenen waarom webinars een interessant marketinginstrument zijn: 

  • Interactieve betrokkenheid: webinars bieden een platform voor directe interactie met jouw doelgroep. Deelnemers kunnen vragen stellen, meningen delen en in realtime met experts in gesprek gaan. Dit creëert een diepere betrokkenheid en laat zien dat je als bedrijf luistert naar wat jouw klanten te zeggen hebben. 
  • Kennisdeling: webinars stellen je in staat om waardevolle kennis en inzichten te delen met jouw doelgroep. Dit positioneert jouw bedrijf als thoughtleader in jouw vakgebied en versterkt het vertrouwen van potentiële klanten. 
  • Bereik en groei: webinars zijn schaalbaar en kunnen een groot publiek bereiken, zowel lokaal als wereldwijd. Je kunt deelnemers uit verschillende geografische gebieden bereiken en zo jouw bereik vergroten. 
  • Meetbare resultaten: webinars bieden gedetailleerde meetgegevens over de prestaties, zoals deelnamecijfers, interacties en conversies. Dit stelt marketeers in staat om de effectiviteit van hun inspanningen te evalueren en aan te passen voor verbeterde resultaten. 

Bij Sticky Marketing geloven we heel erg in de kracht van webinars als een aanvullend marketinginstrument. We vertellen je er graag meer over! Benieuwd? Neem dan even contact met ons op.  

2231418 Sticky Marketing   content oktober 2023 LinkedIn[66]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons