Inspiratie

Bol.com Partner Event

Even sparren?
Bel direct

Bol.com Partner Event

Superleuk! Vanuit Sticky Marketing zijn we bezig met het organiseren voor een online Partner Event voor het mooie platform bol.com.  

Over bol.com

Bol.com werkt als platform samen met 45.000 Belgische en Nederlandse verkooppartners. Door kennis en kunde over en weer te delen, biedt bol.com de beste koopervaring en zijn zij de meest relevante winkel voor 12 miljoen klanten. Handig voor de klant én voor partners, want inmiddels gaat ongeveer 60% van de verkopen op het platform via lokale ondernemers!

Doel van het event

Om deze groei vast te houden is blijvende innovatie en kennisdeling essentieel voor bol.com. Daarom zijn wij gevraagd om een online event te organiseren voor partners die toe zijn aan een volgende stap. Want iedere partner wil natuurlijk zijn verkooppotentieel optimaal benutten. En dat is precies waar dit event over gaat!

Tijdens dit online event maken partners kennis met de integrators & agencies waar bol.com mee samenwerkt. Bol.com gaat in gesprek met deze experts op het gebied van Digital Marketing en technische koppelingen (API) en tijdens het event geven zij advies over het behalen van maximaal resultaat op bol.com. 

"Als marketingtrigger delen we via diverse kanalen video’s van de experts”

Organisatie van het event

Wat wij precies aan het doen zijn om dit event tot een succes te maken? Eigenlijk begeleiden we dit van A tot Z. We maken de uitnodigingen met een daarbij behorende landingspagina waarop alle informatie over het event te vinden is. We maken een complete mailflow om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk deelnemers aantrekken en na afloop verzorgen we natuurlijk ook de aftermarketing in de vorm van een enquête en aanvullende salesopvolging. Inhoudelijk stemmen wij het programma af met alle stakeholders, sprekers en betrokkenen binnen bol.com. En natuurlijk ontwikkelen wij een social media strategie die bijvoorbeeld de sprekers in hun eigen netwerk kunnen delen ter promotie van het event. Superleuk om te doen! En als kers op de taart: een dag na het versturen van de uitnodiging hadden we al direct 750 aanmeldingen int the pocket! En na een week al 1500! Gaaf toch! We zijn nog druk bezig de organisatie, maar we zullen zeker nog meer ins & outs delen als het event daar is! Duss: stay tuned!

Ben jij ook een online event aan het organiseren en kun je wel wat hulp gebruiken om dit helemaal spik & span te krijgen? Want een event organiseren is 1 ding, maar om ervoor te zorgen dat je genoeg aanmeldingen krijgt en het de exposure krijgt die het verdient, is natuurlijk vers twee. En daar helpen wij je graag bij! Check even ons verhaal om meer over Sticky Marketing te weten te komen. En als onze manier van werken je aanspreekt, neem dan even contact met ons op! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons