2240345 Sticky Marketing content 05 03 Overzicht[99][51]
Inspiratie

Bij Sticky zijn we op de hoogte van de laatste AI-trends  

Bij Sticky zijn we op de hoogte van de laatste AI-trends  

Inmiddels is Artificial Intelligence (AI) niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Zeker als je je begeeft in de online wereld, kan je (bijna) niet meer zonder. Bijna dagelijks komen er nieuwe tools op de markt. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Zo introduceerde we eerder al de AI video-twin. En we doen er graag nog een schepje bovenop, namelijk AI voor het opmaken van beelden. Wait what? Ja je leest het goed: een soort ChatGPT voor beeld!  

AI voor beeld
Ontwikkel beeld zoals foto of schilderijen door middel van een omschrijving. Zo typ je bijvoorbeeld: maak een beeld voor van een bakker die brood bakt in de huisstijl van Sticky Marketing. Je gelooft het niet, de resultaten zijn verbluffend! Het is natuurlijk een kwestie van trial en error: leren om de juiste beschrijvingen te maken. Maar je krijgt er prachtige resultaten mee die niet van echt zijn te onderscheiden! Je snapt: wij zijn al fan! Lees hier waarom: 

Efficiëntie:  
Met AI kun je beeldmateriaal snel en gemakkelijk aanpassen en optimaliseren, waardoor je kostbare tijd bespaart. 

 Kwaliteit:  
Dankzij de geavanceerde AI-algoritmen krijg je beeldmateriaal van de hoogste kwaliteit! 

Personalisatie:  
Door AI te gebruiken, kun je beeldmateriaal op maat maken voor specifieke doelgroepen, waardoor je een meer gepersonaliseerde en relevante ervaring kunt bieden. 

Innovatie:  
Door te blijven innoveren in de laatste trends, blijf je jezelf onderscheiden ten opzichte van de concurrentie!  

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?  
Met AI tools voor beeld, zorg je voor een consistente stijl. Dit helpt bij het versterken van de merkidentiteit en het creëren van een uniforme ervaring voor klanten. Zo hoef je zelf niet uren aan het opmaken van het juiste beeld te besteden, maar is dit met een paar klikken helemaal op jouw huisstijl opgemaakt.  

Ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden op het gebied van AI voor beeld? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder.  

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons