2231824 Sticky Marketing content 2023 12 12 nieuws[75]
Inspiratie

Ben jij op de hoogte van de laatste LinkedIn updates? 

Ben jij op de hoogte van de laatste LinkedIn updates? 

LinkedIn, een platform dat natuurlijk echt niet meer is weg te denken als onderdeel van je marketingstrategie. 

Wij maken bij Sticky veelvuldig gebruik van LinkedIn. Sterker nog, voor onszelf is het ons belangrijkste marketingkanaal, maar ook voor veel van onze klanten. Bij uitstek een kanaal om in te zetten voor B2B marketing.  

Ben jij een contentcreator? Lees deze blog dan eventjes goed, want het kan zijn dat deze wijzigingen jouw werk beïnvloeden. En dat zou zonde zijn! 

De belangrijkste LinkedIn wijzigingen op een rijtje. 

Carroussel afbeeldingen delen: je kent ze wel: die toffe carroussels die je in je feed voorbij ziet komen. Ideaal om uitgebreidere content te delen, verhalen te vertellen en je doelgroep echt te mee te nemen in je advies/ product. Helaas pindakaas, want LinkedIn haalt per 14 december 2023 alle carroussels eraf. Super jammer, wij bij Sticky waren hier altijd groot fan van. Het goede nieuws is wel dat je ze bij de paid campagnes nog kunt blijven gebruiken, maar in de organische content komt het dus te vervallen. 

Profielvideo’s: het delen van profielvideo’s is ook niet langer meer mogelijk. Het is helaas niet langer mogelijk om je persoonlijk profielvideo’s te uploaden. Wij maakten hier zelf niet zo veel gebruik van, dus van deze wijziging liggen wij niet echt wakker. Maar wellicht wel goed voor jou om te weten! 

Clickalbe links are exit: dit vinden wij wel echt mega jammer. Vond jij het ook altijd zo lekker om op een link te kunnen klikken in de afbeelding? Too bad. Ook hier komt een einde aan. Het is dus niet meer mogelijk om direct te verwijzen via een afbeelding naar externe content.  

Hoewel we kunnen voorstellen dat je deze updates niet toejuicht, het is natuurlijk niet het einde van de wereld. En gelukkig geldt het niet alleen voor jou, maar ook voor al jouw concurrenten. Dat is dan weer een rustgevende gedachte toch? 

Onze tip? Probeer een andere manier te vinden om toch boeiende content te blijven maken en zo toch je aanwezigheid goed te blijven benadrukken op het platform! 

Kun je wel een handje hulp gebruiken bij je Social Media strategie? Twijfel dan niet om even te bellen, we brainstormen graag met je over de mogelijkheden.  

2231824 Sticky Marketing content 2023 12 12 LI

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons