Inspiratie

Behind the scenes: Fotoshoot voor De Nationale Apotheek 

Behind the scenes: Fotoshoot voor De Nationale Apotheek 

We zijn gevraagd door de Nationale Apotheek om hun te helpen met het krijgen van echt fotomateriaal. Om succesvol een merk in de markt te zetten is het zo ontzettend belangrijk dat je goed nadenkt over wat je wilt uitstralen en hoe je je boodschap en de identiteit van je merk echt overdraagt. 

Echt beeld is hierbij natuurlijk knetter belangrijk. En dat beseft de Nationale Apotheek maar al te goed. 

Zij hebben ons gevraagd om een fotoshoot te organiseren voor hun belangrijkste doelgroepen: 

  • Jonge dames aan de anticonceptiepil 
  • Chronische medicijngebruikers 
  • Werkende moeders 
  • Stopper met rokers 
  • Mantelzorgers 
  • Huisartsen 

Een kijkje achter de schermen: fotoshoot 

Voor deze doelgroepen zijn wij allereerst geschikte modellen gaan scouten. Vervolgens hebben we alle locaties geselecteerd en gehuurd en hebben we alle attributen geregeld voor tijdens de shoot. Denk dan bijvoorbeeld aan medicijnen, doktersjassen, stethoscopen, sigaretten, kinderen (hahahaha), koffie, laptops en ga zo maar door. Een helse maar super leuke klus die we binnen 2 weken op poten hebben gezet! 

We hebben een strak draaiboek in elkaar gezet waarin precies per model duidelijk was welke shots er genomen moesten worden. Uiteraard was er ook een geweldige visagist aanwezig en zo verliep de hele shoot op rolletjes :-)

We hebben maar liefst 3 dagen gefotografeerd. Voor de eerste dag hadden we een studio in Amsterdam gehuurd waar alle modellen werden vastgelegd voor vrijstaande beelden. De andere 2 dagen waren we een ‘on the go- foto-team’. We hebben de modellen op 6 verschillende locaties gefotografeerd, iedereen in echte situaties. Dus we waren bijvoorbeeld in een huisartsenpraktijk voor de huisarts en in een verzorgingstehuis voor de mantelzorger. Helemaal echt. En wat hebben we genoten!! 

We hebben de klant maar liefst 4000 beelden aangeleverd, we kunnen nu dus vol knallen met de diverse campagnes! 

Het beeldmateriaal houden we nog even voor ons, maar je hebt nu in ieder geval een goede impressie van deze opdracht gekregen toch? 

Wil jij jouw merk ook verrijken met echte fotografie? Bel ons dan gerust eventjes, want wij doen het snel, goed, en graag voor je! En het hoeft echt niet altijd de hoofdprijs te kosten zoals vaak bij grote agencies. We denken graag met je mee. Meer weten? Neem dan even contact op. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons