Inspiratie

Bedrijfsgrootte is voor ons niet van belang

Even sparren?
Bel direct

Bedrijfsgrootte is voor ons niet van belang

Het kan vreemd klinken, maar bij Sticky Marketing kijken we niet naar bedrijfsgrootte. We helpen juist graag een variatie aan klanten en niet per se alleen maar start-ups of juist grote corporates.

Onze digitale marketingervaring is heel breed en die zetten we dan ook graag in over de hele linie van het Nederlandse bedrijfsleven. En we geloven ook dat dit ons onderscheidend maakt. We hebben veel kennis opgedaan in verschillende branches en kunnen die kennis weer heel goed inzetten bij de diverse klanten die we hebben.

De voordelen voor start-ups

Start-ups hebben vaak te maken met kleinere budgetten & daar is slim en creatief zijn een extra pré. En dat vinden we superleuk om te doen. Het beste resultaat binnen het gestelde budget. Meedenken en knallen, daar gaan we altijd voor! En voor de start-ups en het MKB is onze kennis van de grote jongens vaak weer heel verrijkend en inspirerend. Uiteraard vertalen we deze kennis door naar wat past bij de kleinere bedrijven. Win- win dus!

De voordelen voor corporates

Grote corporates daarentegen, kunnen weer veel leren van de manier van werken én denken van de kleinere bedrijven. Want grote bedrijven hebben vaak te maken met interne politiek, grote budgetten, veel verschillende stakeholders en vaste regels. En hier hebben we juist weer de toegevoegde waarde van een frisse blik, speelsheid en vechtlust die we zo vaak gebruiken bij de start-ups. Uiteindelijk wil iedereen toch voor het beste budget het beste resultaat?!

Het gaat om de marketing uitdaging

Bij Sticky geloven we dus niet in het focussen op één bepaald soort bedrijf. We kijken naar de uitdaging van een bedrijf en naar hun doelstelling. Wat willen ze bereiken op marketinggebied en sluit dit aan bij onze expertise en werkwijze? Want wij staan echt voor co-creatie. Samen met de klant gaan we aan de slag en slaan de handen ineen! Drive, werkplezier en kennis gaan hierbij hand in hand. Echt die intrinsieke drijfveer, de passie om te kanllen. Dat vinden we pas belangrijk. En dát is hoe wij onze klanten selecteren. Niets meer en niets minder :-)

Pas jij als bedrijf bij Sticky Marketing

Dus, vroeg jij je af of jouw bedrijf zou passen bij Sticky Marketing? Maar voelde je je te groot of juist te klein? Geen zorgen! Bij Sticky kijken we dus niet naar bedrijfsomvang, maar puur naar je vraag. Wij helpen graag start-ups, maar denken ook graag mee met de gevestigde orde. Bij ons draait het vooral om de uitdaging die je hebt en of je qua werkwijze past bij onze filosofie!

Benieuwd? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we je uitdagingen en dan weten we direct of je bij ons past. We kijken ernaar uit om kennis te maken :-)

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons