2240555 Sticky Marketing content april Overzicht
Inspiratie

Even sparren?
Bel direct

7 tips voor een effectieve marketingstrategie

Wanneer je streeft naar een groei van je bedrijf, is een goed uitgedachte en onderbouwde marketingstrategie onmisbaar! Bij Sticky doen we niet anders dan hier elke dag mee bezig te zijn voor onze klanten. Met een slimme aanpak kun je jouw merk laten onderscheiden ten opzichte van concurrentie, je klantenkring vergroten en je omzet doen groeien. Wij hebben 7 tips om tot een ijzersterke marketingstrategie te komen.

Contentmarketing
Content is king in de wereld van online marketing. Door waardevolle, relevante en inspirerende content te creëren, kun je je doelgroep aantrekken, vertrouwen winnen en je business   positioneren als een echt pro. Wij helpen natuurlijk graag in het maken van blogposts, video's, infographics en andere vormen van content die waarde toevoegen voor jouw doelgroep.

SEO
Het optimaliseren van je website voor zoekmachines is cruciaal om gevonden te worden door potentiële klanten. Richt je op het identificeren van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van je meta-tags en het creëren van boeiende content die aantrekkelijk is voor zowel zoekmachines als gebruikers. Meta-tags kan je aan de achterkant van je site in het CMS toevoegen, dit zijn relevante tags (keywords) gekoppeld aan de content per pagina.

Social Media marketing
Met miljarden gebruikers over de hele wereld zijn sociale media platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn perfecte kanalen om je merk online zichtbaar te maken en kom je makkelijk in contact met je doelgroep. Post regelmatig een bericht waarbij het werken met een contentkalender & contentpijlers enorm kan helpen. Hier vind je een template van een contentkalender, die je zo kan invullen voor jouw organisatie! Wij zijn doorgewinterde Social Media gebruikers dus wij denken graag mee in het ontwikkelen van een strategie voor Social Media die gericht is op het creëren van content, het betrokken houden van je volgers en het vergroten van je naamsbekendheid.

E-mailmarketing
Al jaren is E-mailmarketing een krachtige tool om relaties op te bouwen met je klanten en prospects. Superleuk om regelmatig relevante e-mails te sturen, zoals een nieuwsbrief of gepersonaliseerde berichten. Zo vergroot je de betrokkenheid van jouw doelgroep.

Webinars en events
Het organiseren van webinars en evenementen is een mega effectieve én leuke manier om je expertise te tonen en leads te genereren. Bied waardevolle informatie aan je doelgroep en zorg voor interactie om een sterke band op te bouwen en potentiële klanten te genereren. Heb je al een goed idee? Wij willen hier natuurlijk heel graag mee helpen, ook in organisatie van het event.

Advertising
Betaalde advertenties kunnen snel voor nieuwe klanten zorgen en naamsbekendheid vergroten. Je kan via verschillende Social Media kanalen advertenties instellen: Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn ads. Als je weet via welk platform je jouw doelgroep kan bereiken, ontwikkel je gemakkelijk een advertentie per specifiek kanaal. Het starttarief bij vele advertentie tools is 10 euro per dag, dus dat valt best mee!

Website optimalisatie
Je website is vaak het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten, dus het is essentieel om ervoor te zorgen dat het een goede indruk maakt. Zorg voor een gebruiksvriendelijk ontwerp, snelle laadtijden, duidelijke navigatie en hoogwaardige content om bezoekers te converteren naar klanten.

Met de 7 tips heb je hopelijk inspiratie om een goede marketingstrategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Kan je toch wel wat hulp gebruiken, dan staan wij uiteraard te springen om je verder te helpen. Klik hier om contact met ons op te nemen!

2240555 Sticky Marketing content april LinkedIn[55]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons