Inspiratie

1 sept Copywriter gezocht 

1 sept Copywriter gezocht 

Copywriters gezocht, zowel short als long copy voor de leukste klanten ooit! Wij zijn Sticky Marketing en werken voor diverse klanten van groot tot klein zoals Gemeente Amsterdam, Nationale Apotheek, bol.com en Topbrewer. Vind jij het ook heel leuk om zelfstandig vanuit je balkon of terras content te schrijven voor onze klanten? Dan zoeken wij jou! 

We zoeken iemand die zich graag verdiept in zijn klant en het bedrijf daarachter. We gaan alleen voor het allerbeste en bij ons is de klantrelatie onwijs belangrijk. Wij vinden ons werk fantastisch leuk en zoeken echt naar lange termijn samenwerkingen met onze klanten. Dit betekent dat we dus ook echt kritisch zijn op de content die we ontwikkelen, spreekt het de juiste doelgroep aan? Is het sprankelend en enthousiast geschreven? Dat zijn onder andere elementen die we echt heel belangrijk vinden. Waar je je werk doet, maakt ons niet zoveel uit, dit mag vanuit huis, bij ons of vanuit de hangmat, als het maar goed is wat we met elkaar opleveren! 

Wat ga je doen? 

Met name voor Social Media berichten en content op de website zoeken wij content specialisten die uiteraard ook over de nodige SEO kennis beschikt. Dus gebruik van de juiste zoekwoorden is essentieel en inspelen op relevante zoektermen die dan vervolgens weer in de content worden verwerkt. 

Meer informatie? 

Heb jij interesse? Dan maken we graag snel kennis! We zijn te bereiken op 035-2014794 of per mail op info@stickymarketing.nl 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons