Marketing Strategie Workshop Sticky Marketing

Workshop

Marketing strategie

Een strategie die raakt

Investering workshop             Op aanvraag
Duur 4 uur
Aantal personen max 8 personen

Het begint met een duidelijk verhaal

Als jij als bedrijf succesvol wilt zijn en je wilt resultaat halen uit je marketing, dan is het belangrijk om even terug te gaan naar de basis. Of je nu een grote corporate organisatie bent, een start-up of een scale-up; alles begint met het juiste verhaal. Neem de tijd om even uit te zoomen om vervolgens weer in te zoomen. Tijdens deze workshop van 4 uur zorgen wij samen voor dat juiste verhaal. We halen samen de kern boven tafel en vanuit daar kun jij daadwerkelijk gaan knallen! Deze workshop zorgt voor inspiratie, helderheid en focus voor je bedrijf. We zouden het iedereen aanraden :-) Tijdens deze workshop gaan we onder andere aan slag met:

  • Golden Circle
  • Value Proposition
  • Unique Selling Points
  • Concurrenten
  • Buyer Persona's (doelgroepen)

"Vaak wordt strategie gezien als heel veel zinloos geklets. En daarom slaan veel merken de strategie vaak over. Het enige wat je daarmee overslaat is je eigen succes ;)"

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor elke ondernemer of marketeer die wil knallen met marketing. Voor degene die echt het verschil wil maken voor de lange termijn. Ben jij iemand die de essentie van marketing begrijpt en weet hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen wat echt aanslaat? Een verhaal wat mensen raakt? Een verhaal wat mensen begrijpen? Maar is het je nog niet gelukt om exact de juiste snaar te raken voor jouw bedrijfsverhaal? Dan is deze workshop precies voor jou bedoeld. Want we gaan in korte tijd inzoomen op jouw bedrijf, waardoor je vervolgens aan de slag kunt met succesvolle marketingcampagnes. Het geeft je knowhow om al je huidige marketingactiviteiten eens tegen het licht te houden én direct te verbeteren. Let's go!

Sticky Marketing kickstart Sticky Marketing

Wil je meer weten over deze workshop?

Kies hier je workshop

Schrijf je hier in voor meer informatie over deze Marketing Strategie workshop

Kies workshop
Buyer persona workshop
Marketing Strategie Workshop
Social Media Workshop
Lead generatie workshop
Social Media Kickstart
"De buyer persona workshop wordt gegeven a.d.h.v Sticky'" Te vinden op de workshoppagina

Hoe staat het ervoor met jouw Inbound Marketing kennis?

Meer lezen
"Er wordt onderzoek gedaan op gebied van marketing op de laptop" Te vinden als voorpagina van meerdere marketingworkshops

Waarom casestudies onmisbaar zijn in je contentstrategie?

Meer lezen
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

+31 35 20 14 794

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.