Workshop

Buyer persona

Hoe goed ken jij je klant eigenlijk?

Succesvolle communicatie die aansluit bij je doelgroep

Investering          Op aanvraag
Duur 3 uur
Aantal personen      Max 8 personen

Hoe goed ken jij je klant eigenlijk? De meeste bedrijven zijn ervan overtuigd dat zij exact weten wat de behoefte en uitdagingen zijn van hun klant. Maar is dit werkelijk zo? Of weet je vooral wat je ze zou willen verkopen? Hmm. Dat is namelijk een essentieel verschil.

Juist in deze tijd is het nóg belangrijker om je doelgroep haarscherp in kaart te hebben. En dan bedoelen we ook echt haarscherp. Want hoe beter jij inzicht hebt in het gedrag, achtergrond, drijfveren en uitdagingen, hoe beter jij je campagnes kunt laten aansluiten op hun behoefte. Daarmee vergroot je de kans dat zij zich aangesproken voelen. Key voor succesvolle marketing. Know your customer! 

"Zet je klant centraal! Zonder customer insights kun je je succes wel vergeten!"

Wat ga je leren?

In deze workshop van 2 uur gaan we samen aan de slag om jouw ideale klant te formuleren. Samen creëren we jouw buyer persona. Je leert op een hele andere manier kijken naar je potentiële klanten. Waarom? Omdat je dan straks gericht je marketingcampagnes kunt inrichten. Exact inspelend op de behoefte van jouw doelgroep. Wel zo handig toch?

Een perfecte buyer persona is zowel intern als extern gericht. Want een interne workshop is 1 ding, maar niets gaat boven een diepgaand interview met de klant. Deze twee voegen we samen zodat jij een rijke buyer persona hebt. Hét uitgangspunt voor succesvolle marketing. 

Deze worskhop gaat je altijd iets opleveren. want je kunt je klant niet goed genoeg kennen. Daarbij is het ook een ideale manier om de brug tussen Marketing en Sales te slaan. Samen hebben ze de meeste kennis en als je ze allebei betrekt bij de workshop wordt het een gedeelde verantwoordelijkheid. En dus succesvol. Win-win! Een mooie kick-off voor een vruchtbare samenwerking!

Enne: maak je borst maar nat! Want het wordt een interactieve sessie. Niks lekker achteroverleunen. Aan de bak! Tijdens een (online) sessie gaan we lekker stickies (post-its) plakken!

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Vandaag is een mooi moment om te beginnen!

Ben jij een ondernemer of marketeer die echt de volgende stap wilt maken met marketing? Heb je genoeg van het aanmodderen en wil je content creëren die ook werkelijk aanslaat bij je doelgroep? Waar wacht je dan nog op? Dan is deze buyer persona workshop precies wat jij nodig hebt. In deze twee uur leg jij de basis voor succes! 

BuyerPersona Workshop Sticky Marketing

Wil je meer weten over deze workshop?

Kies hier je workshop

Schrijf je hier in voor meer informatie over Buyer persona workshop.

Kies workshop
Buyer persona workshop
Marketing Strategie Workshop
Social Media Workshop
Lead generatie workshop
Social Media Kickstart
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

+31 35 20 14 794

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.