Diensten

Ontwikkel je eigen bedrijfstune 

Ontwikkel je eigen bedrijfstune 

Vaak denken bedrijven bij een huisstijl vooral aan kleuren, logo’s en lettertypes. Maar hoe tof is het om je bedrijf herkenbaar te maken aan de hand van een eigen bedrijfstune? Gaaf toch? Met je eigen bedrijfstune (ook wel audio branding genoemd) maak je gebruik van geluid om je bedrijfsidentiteit te definiëren of te versterken. Deze bedrijfstune is natuurlijk helemaal gebaseerd op je merkwaarden & je purpose. Want het moet wel helemaal aansluiten bij jouw merkverhaal.   

  • Hogere awareness  

  • Betere herkenbaarheid met mogelijkheid tot differentiatie 
  • Het creëert vertrouwen en versterkt de band met de stakeholders van het merk
  • Verbeterde gebruikerservaring 

Hoe komt jouw bedrijfstune tot stand? 

Om jouw bedrijfstune te ontwikkelen, hebben we een 3 fases in het leven geroepen. De doorlooptijd van dit proces duurt circa een maand. Best wel snel toch?   

Fase 1: Strategische muzikale workshop 

De 1ste fase bestaat uit een strategische muzikale workshop. Hier doen we een gezamenlijke analyse van je merkwaarden en purpose en wordt het eerste muzikale concept ontwikkeld en aangeboden. 

Fase 2: productie bedrijfstune 

Tijdens de 2e fase wordt de brand tune geproduceerd en worden er diverse audio assets aangeleverd. Audio assets zijn de verschillende geluiden uit de uiteindelijke bedrijfstune. Superhandig om te hebben! Het audio-logo wordt opgeleverd via een online pagina waar je alle assets in verschillende formaten kunt downloaden. Ook wordt deze omgeving gebruikt om voorbeelden en uitleg te geven over de verschillende manieren waarop de audio-files verwerkt kunnen worden in je marketingactiviteiten. Zo kun je er ook daadwerkelijk mee aan de slag! 

Fase 3: Aan de slag met die gave tune! 

Tijdens de 3e fase gaan we samen met je collega’s aan de slag met het in gebruik nemen van de audio branding. Dit noemen wij de implementatiefase. Er wordt gekeken naar mogelijke campagnes om de brand tune te lanceren en de audio huisstijl in gebruik te nemen binnen de geïdentificeerde touchpoints. Zo weet je zeker dat die gave bedrijfstune die is ontwikkeld ook direct in de praktijk wordt gebracht! Laat maar horen! 

We helpen graag mee om te zorgen voor een succesvolle implementatie!  

Ben je ook enthousiast geworden en wil je de blits maken met een eigen bedrijfstune?   

Neem dan contact met ons op en we plannen graag de eerste workshop met je in!

Wil je meer weten over deze workshop?

Kies hier je workshop

Schrijf je hier in voor meer informatie over Buyer persona workshop.

Kies workshop
Buyer persona workshop
Marketing Strategie Workshop
Social Media Workshop
Lead generatie workshop
Social Media Kickstart
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

+31 35 20 14 794

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.