Sticky Marketing content december 2023 07 12 LinkedIn template
Inspiratie

Sticky Marketing groeit!

Even sparren?
Bel direct

Sticky Marketing groeit! 

Leuk nieuws! Sticky Marketing groeit en daar zijn we super trots op! Sinds november hebben we dan ook een nieuwe collega, Merel. Merel gaat aan de slag als klantmanager bij Sticky.  

Merel als spin in het web 

Als klantmanager is Merel de spil tussen Sticky en onze klanten. Want wij vinden dat klanten zoveel mogelijk aandacht moeten krijgen. Pro-actief meedenken, inspireren en korte lijntjes. Merel gaat ervoor zorgen dat onze klanten de beste ervaring hebben, vanaf het allereerste contact. Ze zal de spin in het web zijn tussen de interne teams en externe klanten, waardoor communicatie soepel verloopt en projecten succesvol worden opgeleverd. Merel is namelijk pas blij als de klant blij is :-) 

In de rol als klantmanager zal Merel zich bezighouden met het begrijpen van de behoefte van onze klanten, het coördineren van projecten en zorgen dat onze klanten met een positief gevoel terugkijken op de samenwerking met Sticky.  

Wie is Merel? 

Los van dat Merel barst van het enthousiasme, is ze inhoudelijk ook een hele fijne toevoeging voor het team. Merel heeft een achtergrond in het ontwikkelen en creëren van creatieve concepten. Deze skills heeft ze verder uitgebreid met haar ervaring als content – en projectmanager. Dit maakt Merel de perfecte aanvulling bij ons om resultaatgerichte en klantgerichte oplossingen te leveren.  

Kan je ook niet wachten om kennis te maken met Merel? Neem dan snel contact op om te kijken of we wat voor jouw merk wat kunnen betekenen.  

Sticky Marketing content december 2023 07 12 LinkedIn template

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons