Vacature

Gezocht: project manager

Even sparren?
Bel direct

Gezocht: project manager

Even opletten! Ben jij iemand die ervan houdt om altijd het overzicht te willen hebben en zorgt dat er niks tussen wal en schip raakt? Dan zoeken wij zeker jou!  

Jouw rol als projectmanager

Bij Sticky zijn een zelfsturend team en iedereen werkt enorm zelfstandig. Doordat iedereen verantwoordelijk is voor een onderdeel van het eindproduct is het nodig dat er overzicht wordt gecreerd en iemand zicht houdt op het eindresultaat. Maar even zo belangrijk is daarbij de communicatie met de klant en ons team. Ben jij de spil in het web die overzicht behoudt, iedereen op de hoogte houdt en ook soms achter zijn broek aan jaagt omdat iets bijvoorbeeld nog niet opgeleverd is? Dan is deze baan echt iets voor jou! Wij moedigen daarbij eigen ideeën en verantwoordelijkheid nemen heel erg aan.

We zijn een groeiend team van gedreven professionals die samen projecten tot een succes brengen. Niet in de afwachtmodus dus; we zoeken iemand die lekker het voortouw durft te nemen. Je bent als project manager eigenlijk dus eerder een customer succes manager! Want als de klant tevreden is en wij onze afspraken nakomen, is de klant blij en zijn wij ook tevreden. Wij gaan echt voor de 10! Je bent als project manager verantwoordelijk voor verschillende klantaccounts (van groot tot klein), waarbij jij coordinatie behoudt van diverse projecten van A tot Z.

Over Sticky Marketing 

Wij zijn Sticky Marketing en werken voor diverse klanten van groot tot klein zoals bijvoorbeeld Gemeente Amsterdam, Nationale Apotheek, bol.com en Topbrewer. We zijn inmiddels met een team van 6 mensen, waarmee we het superleuk vinden om onze klanten online te verrassen. 

Your skills 

  • Goede communicatieskills
  • Teamplayer
  • Aanpakker en kan snel schakelen
  • Houdt van eigen verantwoordelijkheid 
  • Precies en weet tot detail wat er speelt
  • Een handige Harry

Heb je interesse en denk je dat je goed past bij Sticky? Wij vinden een klik namelijk mega belangrijk en zoeken niet alleen iemand die knettergoed is als project manager, maar ook iemand die samen met ons wil groeien. Klinkt dat is muziek in je oren? Neem dan even contact op, dan bespreken we de opties! Werken vanuit huis is uiteraard een optie en vanuit je hangmat ook :)

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons