"Sticky marketing owners Meike & Lotte aan het sparren naast de sticky's m.b.t marketing" Dit beeld staat naast de 3 kernwaarden van Sticky Marketing: Hands-on, Energie en Spot-on
expertise

Website Optimalisatie

Even sparren?
Bel direct

Maak gebruik van je bestaande data!

Datadriven je website optimaliseren.

Je hebt alles goed op de rit. Je hebt een knettermooie website, je bent online zeer actief. Eigenlijk ben je best wel lekker digitaal bezig! Maar waren blijven dan nu die klanten? Waarom haal je geen succes uit al die tijd en moeite die je erin steekt? 

Snel up to speed met concrete tips!

Heeeeeeelp! Waar gaat het mis? Dit is een vraag die we maar al te vaak krijgen bij Sticky Marketing.  
Het mooie van online marketing is dat je alles kunt meten. En meten = weten! Wij zijn expert op het gebied van online marketing en kijken met een frisse blik naar je website. Vaak is het een combinatie van factoren waardoor het gewenste succes uitblijft. Dat is balen, maar het goede nieuws is dat je het ook kunt oplossen!

Een optimale website voldoet aan een aantal zaken, die wij allemaal bekijken: content, techniek en Google Analytics. Vertel je wel het juiste verhaal, gebruik je de juiste zoekwoorden voor SEO, zijn de landingpages wel goed ingericht met slimme Call to Actions, is de achterkant van je website goed ingevuld en zijn overal de juiste tags toegevoegd? Vanuit daar kijken we naar wat de data ons vertelt. Hoe doorloopt een klant jouw website? Wat zijn veelvoorkomende uitstap-momenten en welke pagina's worden nooit bezocht? Hoelang zijn jouw bezoekers gemiddeld op je website en welke conclusies kunnen we daaruit trekken? Nou, je hoort het al: er zijn een heleboel elementen die ervoor zorgen dat jouw website optimaal of juist niet goed presteert.

Wil jij ook lekker knallen en je website juist voor je laten werken? Laat ons dan even achter de schermen meekijken en we zorgen ervoor dat je snel gas kunt geven en verbetering zult ervaren!

Strategische website analyse Sticky Marketing
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons