Social Media Strategie Sticky Marketing
expertise

Social media

Even sparren?
Bel direct

Laat zien we je bent op Social Media

Hoe Social is jouw bedrijf?

Social Media. Iets waar je in deze tijd natuurlijk echt niet meer zonder kan. Maar hoe kun je Social Media nu écht laten werken voor jouw organisatie? Worstel jij ook met het inrichten van je Social Media kanalen? Of leef je nog in de veronderstelling dat Social Media alleen geschikt is voor B2C? Kom dan maar heel snel onder die steen vandaan, voordat je echt bent weggevaagd door je concurrenten :)

Haha, dat is natuurlijk niet onaardig bedoeld, maar het is wel waar. Dus geef Social Media de aandacht die het verdient. Denk er goed over na. Wat wil je uitstralen als bedrijf? 

Het belang van online branding

De tijd dat een website en een visitekaartje genoeg was om je merk onder de aandacht te brengen is echt wel voorbij. In deze digitale wereld is het van belang om je bedrijf een compleet online karakter te geven. Zet alles op alles om een online identiteit neer te zetten.  Hoe vertaal je jouw unieke bedrijfsverhaal nu via Social Media? Heb je de kennis en kunde in huis om je merk online goed door te vertalen? Het belang van online zichtbaarheid is ook voor B2B bedrijven ontzettend groot. Mensen oriënteren zich nu eenmaal steeds vaker primair online. Besef goed dat maar liefst 93% van de zoekacties naar een product of dienst online wordt gestart! Dus zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent!

Tips voor een goede online identiteit

Om te knallen met je Social Media is het belangrijk dat je je bedrijf opstelt als een persoon. #besocial! Laat echt zien wie je bent, waar je bedrijf voor staat en wees authentiek. Ja, maar wat is nu authenticiteit? Lekker buzzzz begrip he? Ja, dat klopt. Maar ieder bedrijf is uniek, heeft haar eigen verhaal en haar eigen manier van vertellen. De truc is dat je een manier kiest die ook echt bij je past! Communiceer je bedrijfsverhaal op een unieke manier, wees consistent in je aanspreekvorm en wees sympathiek. Niet alles hoeft altijd rozegeur en manenschijn te zijn. Immers: mensen maken keuzes voor een groot gedeelte met hun hart. Dus zorg dat mensen je geloven, zich herkennen in jouw verhaal en vertaal dit naar een vorm die aanspreekt. Probeer dat hart te veroveren! 

Ben jij op zoek naar een duidelijke Social Media Strategie en wil je dit graag zelf gaan oppakken? Volg dan onze workshop Social Media Strategie.

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

Samen digital impact maken

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons