Marketing Strategie
expertise

Marketing strategie

Even sparren?
Bel direct

Van strategie naar resultaat

Het begint met een duidelijk verhaal

Vaak wordt strategie gezien als heel veel zinloos geklets. En daarom slaan veel merken de strategie vaak over. Ze duiken direct de operatie in. Er zijn ook zoveel ballen in de lucht te houden! Ga jij ook meteen in de doe-modus, in plaats van ervoor te zorgen dat de basis goed staat? Dan ben je zeker niet de enige. Maar zonde is het wel. Want de basis, je purpose, je why of hoe je het ook noemen wilt, is de kern van je marketing. Zonder duidelijk verhaal, zonder duidelijke value proposition ben je als merk helemaal nergens. Lastig? Ja! Waardevol om te doen? Zeer zeker!

Het geeft namelijk body aan je bedrijf en is jouw kompas voor de toekomst. 

Een duidelijke value propositie zorgt ervoor dat jij je merk goed in de markt kunt zetten. Het zorgt ervoor dat je gericht je verhaal kunt doorvertalen. Het is je kompas van waaruit je vervolgens effectieve marketing campagnes kunt gaan opzetten. Bij Sticky Marketing gaan we ook graag in de doe-modus. Maar wel pas nadat we samen met jou hebben nagedacht over de juiste strategie! Eerst even uitzoomen om vervolgens met succes te kunnen inzoomen! 

Wil jij als ondernemer of marketeer knallen met marketing en ben jij echt opzoek naar een handig stappenplan voor de lange termijn volg dan onze 30 min Webinar Marketing training. 

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons