Contentstrategie
expertise

Content marketing

Even sparren?
Bel direct

Sterke content met een duidelijk doel

Content is King, conversion is Queen

Content, content, content!! Natuurlijk weet jij hoe knetter belangrijk goede content is om het verhaal van je bedrijf goed over te brengen naar de gewenste doelgroep. En je weet vast ook dat het bijdraagt aan je online vindbaarheid. Maar ja, het creëren van goede content is dan weer een kunst op zich. In de praktijk is het vaak lastig voor bedrijven om echt te werken via een contentstrategie die aansluit bij het overkoepelende verhaal. Zonde. Want content is juist een heel krachtig middel als het strategisch wordt ingezet. Bij Sticky Marketing helpen we je hier graag bij. Want alles valt of staat met een goed begin. Dus voordat je als een kip zonder kop begint met schrijven, is het van belang om goed na te denken wat de strategie erachter is. Wat wil je precies bereiken? En voor wie is de content die je gaat maken precies bedoeld?

Het resultaat van een goede contentstrategie:

  • Het vergroot je online vindbaarheid
  • Het genereert leads
  • Het zorgt voor een sterke branding & autoriteitspositie
  • Het crëert een relatie met je klant
  • Het verhoogt je verkoop

Om bovenstaande te bereiken, gaan we samen aan de slag. We creëren een ijzersterke contentstrategie en aan de hand van de juiste contentpijlers  weet jij precies wat je te doen staat! Geen losse flodders meer, geen wekelijkse stress over wat je nu weer moeten schrijven en ook geen teleurstellingen over het resultaat. Immers: er zit een strategie achter!

It all starts with a plan!

Jouw externe contentstrateeg!

Afhankelijk van je exacte uitdaging, fungeren wij als jouw externe content expert! Als de strategie is bepaald, nemen wij je verder alles uit handen: van contentcreatie, plaatsing, design en het activeren van je medewerkers. Sticky Marketing does it all! We nemen het hele proces van A tot Z uit handen. Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan even contact op, dan kijken we hoe jij het beste geholpen kunt worden! Wil je zelf een deel oppakken, ook dat kan uiteraard, dan ontwikkelen we samen de strategie en maken we een contentkalender en plaats je daarbij bijvoorbeeld zelf de berichten. Kortom, alles is mogelijk, we denken graag mee!

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons