"Sticky marketing owners Meike & Lotte aan het sparren naast de sticky's m.b.t marketing" Dit beeld staat naast de 3 kernwaarden van Sticky Marketing: Hands-on, Energie en Spot-on

expertise

Branding & Positionering

Even
sparren?
Bel direct

Hoe val jij op in de massa?

It's all about sexappeal!

Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep echt van je merk gaat houden? Dat je zowel het hoofd als het hart van je klant verovert? Dat je niet alleen nieuwe klanten aantrekt, maar deze ook weet te behouden? Binding voor de lange termijn? Tja, dat kan nog weleens een uitdaging zijn. En dat snappen wij maar al te goed. Bij Sticky Marketing weten wij als geen ander hoe we van jouw bedrijf een online favoriet maken. Wij zetten jouw merk online op de kaart met ons team van experts. Volledige focus op jouw merk! It's all about sexappeal: je eerste date viel je toch ook op omdat je je aangetrokken voelde? En dat is precies waar het bij branding om gaat. 

Dusss, houd je er niet van om in de spotlights te staan? Dan kunnen wij helaas niks voor je betekenen. Maar als je wel op zoek bent naar de juiste branding en als je hierbij verrast, overtuigd en snel geholpen wilt worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

"Branding is net als een eerste date; je moet je wel direct aangetrokken voelen!"

Sticky Marketing kickstart Sticky Marketing

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

Samen digital impact maken

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

+31 35 20 14 794

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Volg ons

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.